چگونه غذای صددرصد یخ زده را گرم کنیم
جمعه, ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ ب.ظ
من دو تا ظرف قورمهسبزی تو فریزر داشتم و دیشب میخواستیم دومیشو گرم کنیم. دفعه قبلی همینجوری انداختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز، هم دستم بخاطر اینکه یکساعت داشتم سعی میکردم هم بزنمش سوخت و تاول زد و هم اینکه آخرشم کنارههاش سوخت.
ایندفعه خورش یخ زده رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک که دقیقا هم سایز ظرفش بود، اون قابلمه رو گذاشتم تو یه قابلمهی دیگه که یکم بزرگتر بود و توش آب ریختم گذاشتم رو گاز. یه بار آبش خشک شد و دوباره هم آب ریختم و خشک شد. با همین دوبار کاملاً یخش باز شد. نه سوخت حتی یه ذره و نه یخزده موند. کاملاً یکدست باز شد. حدوداً نیم ساعت چهل دقیقه هم طول کشید.
خلاصه که با این متود جدید الان خیلی احساس کدبانویی میکنم D:
- ۹۸/۰۴/۰۷