فوق ماراتن

چگونه غذای صددرصد یخ زده را گرم کنیم

جمعه, ۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ ب.ظ

من دو تا ظرف قورمه‌سبزی تو فریزر داشتم و دیشب میخواستیم دومیشو گرم کنیم. دفعه قبلی همینجوری انداختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز، هم دستم بخاطر اینکه یکساعت داشتم سعی میکردم هم بزنمش سوخت و تاول زد و هم اینکه آخرشم کناره‌هاش سوخت. 

ایندفعه خورش یخ زده رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک که دقیقا هم سایز ظرفش بود، اون قابلمه رو گذاشتم تو یه قابلمه‌ی دیگه که یکم بزرگتر بود و توش آب ریختم گذاشتم رو گاز. یه بار آبش خشک شد و دوباره هم آب ریختم و خشک شد. با همین دوبار  کاملاً یخش باز شد. نه سوخت حتی یه ذره و نه یخ‌زده موند. کاملاً یکدست باز شد. حدوداً نیم ساعت چهل دقیقه هم طول کشید. 

خلاصه که با این متود جدید الان خیلی احساس کدبانویی میکنم D: 

  • نورا

نظرات  (۳)

کدبانو جان ایده خوبی بود :)
پاسخ:
ما به همینا خوشیم D: 
درواقع با بخار اب یخش باز شد اره؟درست فهمیدم عایا؟!
پاسخ:
نه. انگار تو حموم آب گذاشتم قابلمه کوچیکه رو. 
سپاس کدبانو جان
مفید بود :)
پاسخ:
الحمدلله :)
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
آخرین نظرات
نویسندگان